Didi Kempot

Terminal Tirtonadi Didi Kempot

Terminal Tirtonadi penyanyi Didi Kempot nalikane ing tirtonadi ngenteni tekane bis wayah wengi tanganmu tak kanthi kowe ngucap janji lungo mesti bali rasane ngitung nganti lali wis pirang Read more… [TopLirikLagu.Com]

Tirtonadi Didi Kempot

Tirtonadi penyanyi Didi Kempot nalikane ing tirtonadingenteni tekane bis wayah wengitanganmu tak kanthikowe ngucap janjilungo mesti bali rasane ngitung nganti laliwis pirang taun anggonku ngenteni Read more… [TopLirikLagu.Com]

Cintaku Sekonyong Koder Didi Kempot

Cintaku Sekonyong Koder penyanyi Didi Kempot cintaku sekonyong koderkaro kowe cah ayu sing bakul lemperlempermu pancen super resik tur anti laleryen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer cintaku sekonyong koderparibasan Read more… [TopLirikLagu.Com]

Nanggap Campursari Didi Kempot

Nanggap Campursari penyanyi Didi Kempot sasi ngarep ayo rabi yo dik yo konco konco diulemi nanggap orkes campursari sedino punjul sewengi tamune ben seneng ati mengko yen listrike mati yo dik yo nyewo d Read more… [TopLirikLagu.Com]

Terkintil-Kintil Didi Kempot

Terkintil-Kintil penyanyi Didi Kempot terkintil-kintil cintaku terkintil-kintil tresnaku karo kowe ra bakal tak cuil-cuil yayayaya opo tenan mas mana buktinya aku aku tak mau jo ojo kowe mung ngerayu Read more… [TopLirikLagu.Com]