Doel Sumbang

Ai Doel Sumbang

Ai penyanyi Doel Sumbang arek mungkir euweuh alesan keur mungkir asep endag ku ai hese bohong rumasa teu bisa bohong asep oleng ku ai ayeuna sisiga nu kabedil ku jangjawakan kapana Read more… [TopLirikLagu.Com]

Pabaliut Doel Sumbang

Pabaliut penyanyi Doel Sumbang kuring bogoh ka entinentin bogoh ka rustamrustam bogoh ka onengoneng bogoh ka darman darman bogoh ka acahacah bogoh ka unangunang bogoh ka edohedoh bogoh ka daya Read more… [TopLirikLagu.Com]

Bulan Batu Hiu Doel Sumbang

Bulan Batu Hiu penyanyi Doel Sumbang tinggal sapasi sesa purnama kamaridi dieu duaansuka bungahsegala rasa dibedahbulan nu ngagantung dilangit batu hiutinggal sapasi sesa purnama lamarisa niat sa jangjisa Read more… [TopLirikLagu.Com]

Awewe Sapi Daging Doel Sumbang

Awewe Sapi Daging penyanyi Doel Sumbang aya awewe jaman ayeuna ngaku awewe modern berkarier penuh obsesi sagala hayang siga lalaki ceunah emansipasi bari utek na teu ngarti bisnis beurang peuting bisnis naon duka teh teuing salaki na di imah Read more… [TopLirikLagu.Com]

Aku Cinta Kamu feat. Nini Carlina Doel Sumbang

Aku Cinta Kamu feat. Nini Carlina penyanyi Doel Sumbang aku sadar hati selalu bergetar kalau ingat kamu cinta kasih terasa makin merekah kalau ingat kamu sekarang aku terbuai rindu penuh kasmaran terpanah panah asmara karena kamu kurindu penuh kasmaran terpanah pa Read more… [TopLirikLagu.Com]