Doel Sumbang

Nini Nini Luar Nagri Doel Sumbang

Nini Nini Luar Nagri penyanyi Doel Sumbang nini nini peot geus gomplok ku huis siga budak anu murag bulu bitis unggal poe gawe ngador jeung ngageulis pake bedak pake lipstik pake shadow rambut palsu Read more… [TopLirikLagu.Com]

Cim Iwil Doel Sumbang

Cim Iwil penyanyi Doel Sumbang cim iwil lahir hari kamis 4 april 1963 di ibukota propinsi orang sunda putih kulitnya dan sipit matanya bikin dia jadi mirip anak cina padahal cim iwil tur Read more… [TopLirikLagu.Com]

Ai Doel Sumbang

Ai penyanyi Doel Sumbang arek mungkir euweuh alesan keur mungkir asep endag ku ai hese bohong rumasa teu bisa bohong asep oleng ku ai ayeuna sisiga nu kabedil ku jangjawakan kapana Read more… [TopLirikLagu.Com]

Pabaliut Doel Sumbang

Pabaliut penyanyi Doel Sumbang kuring bogoh ka entinentin bogoh ka rustamrustam bogoh ka onengoneng bogoh ka darman darman bogoh ka acahacah bogoh ka unangunang bogoh ka edohedoh bogoh ka daya Read more… [TopLirikLagu.Com]

Bulan Batu Hiu Doel Sumbang

Bulan Batu Hiu penyanyi Doel Sumbang tinggal sapasi sesa purnama kamaridi dieu duaansuka bungahsegala rasa dibedahbulan nu ngagantung dilangit batu hiutinggal sapasi sesa purnama lamarisa niat sa jangjisa Read more… [TopLirikLagu.Com]