Lagu Daerah Sunda

Ulah Ceurik Lagu Daerah Sunda

Ulah Ceurik penyanyi Lagu Daerah Sunda cag di dieucag samet dieulalakon cinta nu urang tep anteupkeuntong diguar deuicarita cinta nu pegat najan kagandrung sagulungnajan duriat sajagatkade Read more… [TopLirikLagu.Com]

Bubuy Bulan Lagu Daerah Sunda

Bubuy Bulan penyanyi Lagu Daerah Sunda bubuy bulanbubuy bulan sangray bentangpanon poepanon poe disasate unggal bulan, unggal bulanunggal bulan abdi teang unggal poe,unggal poeunggal poe oge had Read more… [TopLirikLagu.Com]