Ulah Ceurik penyanyi Lagu Daerah Sunda cag di dieucag samet dieulalakon cinta nu urang tep anteupkeuntong diguar deuicarita cinta nu pegat najan kagandrung sagulungnajan duriat sajagatkade Read more... [TopLirikLagu.Com]" />

Ulah Ceurik Lagu Daerah Sunda

Lagu “Ulah ceurik”
Artis “Lagu daerah sunda”

Cag di dieu
cag samet dieu
lalakon cinta nu urang

Tep anteupkeun
tong diguar deui
carita cinta nu pegat

Najan kagandrung sagulung
najan duriat sajagat
kadeudeuh nu nyangreud pageuh
akhirna urang papisah pisah

Rek ka saha
rek ka urang mana
geura milari gentosna

Cik ka kidul
cik ka kaler
kulon wetan moal nyaram

Tos teu aya kakaitan
antara urang duaan
lain anjeun lain abdi
urang geus lain lainna

Reff Lagu daerah sunda
ulah Ceurik
tong di ceungCeurikan
tarimakeun janten randa
abdi pasrah jadi duda
da kieu geuning kuduna
urang teu bisa kumaha

Ulah Ceurik
tong di ceungCeurikan
wayahna urang papegat
najan hate masih beurat
pileuleuyan-pileuleuyan
hampura abdi hampura

  • Bubuy bulan
  • klik disini untuk melihat lirik lagu lagu daerah sunda yang lain

    Disclaimer : Lirik lagu dan chord gitar Ulah ceurik penyanyi “Lagu daerah sunda” hanya digunakan untuk tujuan pendidikan. jika anda tertarik dengan tembang Ulah ceurik - lagu daerah sunda silakan membeli kaset, cD, dVD original “Ulah ceurik lagu daerah sunda”.

    Web ini hanya menyediakan lirik lagu ulah ceurik dan tidak menyediakan download lagu ulah ceurik.MP3, ulah ceurik.MP4, ulah ceurik.3GP lagu daerah sunda, download ringtone ulah ceurik lagu daerah sunda.

    Tag : Lagu daerah sunda